Logo
Tjänster
Interaktiva läromedel
Utöver våra egna läromedel erbjuder vi även möjligheten att skräddarsy läromedel efter önskemål. Vi kan även tillhandahålla en skräddarsydd läromedelsplatform och ta hand om administrationen av denna om så önskas.

Produktion av webbsidor
Behöver ni en snygg hemsida som ni enkelt själva kan uppdatera? Vi producerar den gärna för er. Efter godkännande av framtagen design ser vi till att hemsidan produceras, driftsätts och blir tillgänglig på nätet. Publiceringsverktyg som t ex Wordpress, Joomla eller Drupal kan minska framtagningskostnaden för er som kund. Finns andra önskemål kan vi förstås även producera en hemsida helt och hållet från grunden.

Trycksaker
Behöver ni hjälp med att t ex ta fram en proffsig företagsfolder, broschyr, reklam eller kanske rent av en snygg logotyp? Vi hjälper er med detta och kan se till att era ideér blir verklighet. Vi kan även ta hand om hela produktionen - från idé till färdig trycksak.

Video och reklam
Att få till en snygg video med bra bild och bra ljud kan vara svårt om man inte har kunskapen och tillgång till rätt verktyg. Vi kan hjälpa er med produktionen av exempelvis en företagsvideo eller produktion av multimedial reklam för nätet.

Ljudproduktion
Genom portabel digital utrustning kan vi hjälpa er med ljudproduktion. Det kan röra sig om allt från koncertupptagningar till skivinspelning. Vi kan även stå till tjänst med mixning av redan inspelat material. Hör gärna av er för mer information.

iLaro media AB
Org.nr: 556845-1073
VAT-nr: SE556845107301
Innehar F-skattsedel

Adress:
Fabelstigen 20
61145 Nyköping

Telefon: 076-810 8689

E-post: