Logo
Om iLaro
Bakgrund
Att gå från ide till färdig produkt kan ibland vara en lång resa. I början av 2000-talet diskuterade jag och Lars möjligheten att skapa ett bra datorbaserat och interaktivt läromedel för ämnet psykologi. Vi började så smått att strukturera upp och göra verklighet av tanken och några år senare satt vi med en något så när färdig prototyp. Allt eftersom åren gått har vi vidareutvecklat denna tanke.

Vi har åsikten att ett läromedel skall vara ett levande dokument som skall vara enkelt att uppdatera och förändra. Det är också vår åsikt att ett läromedel skall ha en tydlig och enkel struktur. Som lärare och elev skall man känna sig bekväm och trygg med läromedlet. Vi sätter enkelhet och tydlighet framför avancerade och överdådiga animationer. Det skall också vara enkelt att komma åt läromedlet. Det skall inte krävas någon installation och det skall heller inte krävas någon superdator för att läromedlet skall fungera bra. Med detta i tanke arbetar vi för att ta fram moderna, pedagogiska och trevliga läromedel att arbeta med.

Utöver vårt huvudspår som är och har varit produktion av interaktiva läromedel så tillhandahåller vi nu även andra tjänster som t ex produktion av webbsidor, trycksaker, video- och ljudproduktion.

Henning Ejnefjäll

iLaro media AB
Org.nr: 556845-1073
VAT-nr: SE556845107301
Innehar F-skattsedel

Adress:
Fabelstigen 20
61145 Nyköping

Telefon: 076-810 8689

E-post: